Sidevisninger i alt

lørdag den 2. juni 2012

chokoladekage med sur citroncreme

Bagte den her kage til dem jeg har været i virksomhedspraktik hos, for det var simpelhen sådan nogen søde mennesker !! Så de havde fortjent en dejlig kage, jeg havde længe tænkt på at lave sådan en kage med en rigtig  syrlige creme på.
Så den får i her, den er rigtig god, med masser af friske bær ovenpå !!

Chokoladebund med marabou :

100 g mørk marabou chokolade
25 g smør
2 æg
40 g sukker

Smelt chokolade med smør.
del æggene i blommer og hvider.
pisk hviderne med halvdelen af sukker.
Pisk æggeblommerne med resten.
Vend smør/chokolade blanding ned i æggesnapsen.
vend forsigtig hviderne sammen med.
 
Hældes i en smurt form, og bages ved 180 grader ca. 10-12 min alt efter hvor man vil
havde den indeni.
Når den er kølet af laver man cremen og kommer ovenpå :


Til sidst toppede jeg den med masser af friske jordbær og blåbær.

Chokoladebunden er lånt fra Heiberg chokolade jeg har bare brugt en anden chokolade, også har jeg brugt almindelig æg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar